top of page

Over ons

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in advies, leveren, implementeren en onderhouden van netwerken, hard- en software in het midden- en kleinbedrijf. We bieden een totaal oplossing voor bedrijven van 1 tot 100 werknemers.

Ons werkgebied beslaat de gehele randstad, maar ook klanten met bijkantoren in België worden ook vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag volledig geassisteerd.

Accure-IT loopt voorop in het toepassen van nieuwe technologieën, eerst voor eigen gebruik en, na succesvol bevonden, voor onze klanten. We hebben dan ook veel ervaring met bedrijven succesvol naar de cloud te verplaatsen.

Vanaf ons begin hanteren wij een proactieve werkwijze wat heeft resulteert in een groot aantal tools en nu als Managed Services aan u kan worden aangeboden. 

Geen klant is hetzelfde maar door onze jarenlange ervaring in een verscheidenheid aan bedrijven, zowel in omvang als discipline, weten wij altijd de beste oplossingen te vinden binnen uw budget.

De trend die we de laatste jaren zien is dat door gebruik van virtualisatie, cloud en managed services de kosten van uw ICT omgeving kunnen dalen. Daarnaast bent u flexibeler in het afnemen van ICT-oplossingen in uw organisatie door de schaalbaarheid zowel naar boven als naar beneden.

bottom of page