top of page

Diensten

Accure-IT levert een uitgebreid dienstenaanbod.

Cloud Computing

Accure-IT heeft als Microsoft Partner reeds lange tijd goede ervaringen met Microsoft Cloud oplossingen zoals Office 365 en Azure. Verhuizing van email (Exchange Online) en bestanden (SharePoint) naar de cloud of creëren van hybride omgevingen waarbij ook op locatie bij de klant bestands- of emailservers worden gebruikt zijn oplossingen die Accure-IT voor vele klanten heeft uitgevoerd. Private cloud en desktop online maken ook deel uit van onze expertise.

Ook het verdere onderhoud van de cloud omgeving behoort tot het diensten aanbod van Accure-IT.

Systeembeheer

Accure-IT neemt uw complete systeembeheer uit handen. Servers en werkstations kunnen door onze software vanaf afstand continu gemonitord en onderhouden worden. Maar ook regulier onderhoud on-site is mogelijk. 

Managed Services

Als Managed Service Provider heeft Accure-IT een proactieve benadering en weten we vaak al een probleem bij de klant te melden voordat deze het zelf door heeft.

Managed Services van smartphones en tablets (iOS, Android of Microsoft Phone) behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden. Zowel voor company owned als BOYD apparaten.

Windows, Mac & Linux

Accure-IT onderhoud zowel Windows als Mac en Linux systemen en is daardoor aanspreekpunt voor al uw computervragen. Daarbij is ook remote support op de desktop mogelijk.

Windows, Mac & Linux

Backup

Accure-IT heeft verschillende backup strategieën in portfolio. Onsite, offsite, online, disaster recovery: voor elk de beste oplossing.

Netwerkbeveiliging

Accure-IT levert netwerkbeveiliging op alle niveaus: Antispam, firewall, intrusion detection en natuurlijk antivirus.

Thuiswerken

Accure-IT verzorgt het complete onderhoud van uw thuiswerkplekken. Beveiligde verbindingen naar kantoor en cloud met ondersteuning ter plaatse of vanaf afstand.

Helpdesk

Accure-IT heeft een telefonische en online helpdesk. Klanten kunnen zelf online, via email, telefonisch of via software op de desktop direct hun vragen voorleggen en de status volgen. Daarnaast hebben klanten toegang tot een kennisdatabase met vaak gestelde vragen.

Telefonie

Accure-IT heeft ervaring met installatie en onderhoud van VOIP (Voice Over IP) oplossingen voor telefonie en heeft verschillende partners voor het leveren van VOIP diensten en apparatuur. Ook integratie van bellen met Microsoft Teams behoort tot de mogelijkheden.

Hard- & software

Accure-IT levert hardware en software van alle grote fabrikanten zoals HP, Dell, Lenovo, Microsoft en Symantec.

Virtualisatie

Accure-IT virtualiseert uw huidige serverpark en consolideert deze virtuele servers on-premise of in de cloud.

Domeinregistratie & webhosting

Accure-IT verzorgt domeinregistratie en DNS services voor alle gangbare domein extensies. Daarnaast bieden we webhosting aan in verschillende varianten.

bottom of page